70657 ЛЕГО НИНДЖАГО - Доковете на НИНДЖАГО СИТИ
70657 LEGO NINJAGO - NINJAGO® City Docks
[70657]

539.99 лв.
Коментари

За да получите повече информация за този или други продукти и условия на доставка, свържете се с нас.
Пазарувайте онлайн 24 часа на ден, 365 дни в годината.


Информация за продукта


Подходящо за деца над 12 години
Комплектът съдържа 3553 части.

Минифигурки: 12

Забавлявайте се с Лойд, Коул и приятели в ЛЕГО НИНДЖАГО 70657 Доковете на НИНДЖАГО СИТИ и се борете срещу атаките на Гармадон. Този изключително детайлен комплект разполага с пристанище с функциониращ кран и лодка и 2 нива на Стария свят, включително магазин за хранителни стоки с витрина за храна и въртяща се скара; къща с карта стая и кухня/спалня; скулпторска работилница; доджо. Насладете се на модерния живот на НИНДЖАГО СИТИ на улицата с чайна и игрална зала с билбордове, градивни аркадни игри, функционираща вендинг машина и сглобяем балон на прасета, прикрепен към покрива. Този комплект включва и 13 ЛЕГО НИНДЖАГО мини фигурки.

 • Включва 13 ЛЕГО НИНДЖАГО мини фигурки: Лойд, Коул (във всекидневно облекло), Гармадон, Редник Puffer, Runje, Чан Конг-Санг, Runme, Runde, Дарет, Малкия Нелсън, Майстейк, Чад и Бетси (с бебе фигурка).
 • Моделът предлага модулен дизайн за лесна игра, включително пристанище, Стария свят (долен етаж), Стария свят (горен етаж) и Улицата. Пристанището разполага с вода от тухлички, навес за лодки с лодка за мини фигурка с отварящ се покрив, гребло и тайното отделение с 2 колекционерски карти НИНДЖАГО; док с функциониращ кран; бъчви, съдържащи разнообразни елементи; отваряща се пещера.
 • Старият свят (долен етаж) включва: магазин за хранителни стоки с витрина на върха и въртяща се скара; алея; скулпторска работилница с конструируема статуя и елементи за статуя.
 • Старият свят (горен етаж) включва: с изследователката Runde, къщата на Майстейк и доджото на Дарет.
 • Къщата разполага със стая карта, в която има разнообразни елементи, включително глобус, секстант и книга с вътрешна колекционерска карта "Атлантида"; плъзгащи се врати; кухня / спалня с възможност за изграждане на печка, мивка, двуетажни легла с подвижно горно легло и други елементи, включително телевизор; покрив с точки за закрепване на 2 мини фигурки.
 • Доджото разполага с 4 катана меча, 4 шурикена, оръжейни стелажи и разнообразни елементи, включително брошура за турнира на Сенсей Чен, 3 трофея и външна стена със свитък.
 • Улицата включква изследователката и чайната на Майстейк, игрална зала с билбордове и щанд за вестници с 3 елемента на НИНДЖАГО Новини.
 • Чайната включва тезгях, отваряща се входна врата, везни, чайник, чаша и 2 елемента на НИНДЖАГО Новини.
 • Игралната зала включва 2 аркадни игри, машина за бонбони, взаимозаменяеми билбордове, функционираща вендинг машина с парична банкнота и 3 елемента за сода, както и сглобяем "балон" от прасета, прикрепен към покрива.
 • Оръжия: меча на зеления нинджа Лойд, 4 катана меча на Гармадон и рибата-резачка на Редник Puffer.
 • Аксесоари: мобилния телефон на Коул, въдицата на Runje, банкнотата на Чан Конг-Санг, чука и длетото на Runme, гипса на ръката на Малкия Нелсън, чашата на Чад и бебешката бутилка на Бетси.
 • Измерения: височина - 37см, широчина - 38см, дълбочина 25см.
Модел година: 2018

 


Търсене
 
Използвайте ключови думи за да откриете продукта, който търсите.
Разширено търсене
Език
Български English
Валути
0 артикула
facebook страница