75256 ЛЕГО СТАР УОРС - Совалката на Кайло Рен
75256 LEGO STAR WARS - Kylo Ren's Shuttle
[75256]

276.99 лв.
Коментари

За да получите повече информация за този или други продукти и условия на доставка, свържете се с нас.
Пазарувайте онлайн 24 часа на ден, 365 дни в годината.


Информация за продукта


Подходящо за деца над 10 години
Комплектът съдържа 1005 части.

Разиграйте далечните космически приключения от Стар Уорс със совалката на Кайло Рен. Тази изградена от тухла версия на личния транспортен кораб на Върховния лидер от филма „ Междузвездни войни : Възходът на Скайуокър“ има подробни детайли, които ще развълнуват децата и колекционерите, като въртящият се десен двигател, с който се сгъват крилата при кацане и възможността да янщясше крилата, като сгънете горната част надолу. Има също отваряща се рампа за достъп, 2 стрелячи с пружина и пилотска кабина с място за сядане на върховния лидер Кайло Рен и 2 минифигури отзад. Освен Върховният лидер, този прекрасен ЛЕГО кораб включва също Генерал Прайд, Сит Трупър, Стормтрупър от Първия Ред и 2 Рицари на Рен за невероятна игра.

  • Включва 6 минифигуркии: Върховният лидер Кайло Рен, Генерал Прайд, Сит Трупър, Стормтрупър от Първия Ред и 2 Рицари на Рен.
  • Командната совалка на Кайло Рен разполага с въртящ се десен двигател за сгъване на крилата при кацане, възможност за скъсяване на крилата чрез сгъване на горната част надолу, 2 стрелеца с пружина, възможност за спускане на рампата за достъп и пилотска кабина за 3 минифигурки.
  • Оръжията включват лайтсейбър на Кило Рен, пистолет на генерал Прайд, пушка на Сит Трупър, бластер на Стормтръпър от първия ред, брадва и щека на Рицарите на Рен.
  • Включва нов дизайн за каска на рицари на Рен за октомври-2019.
  • Вдъхновете ролеви игри на сцени от филма „ Междузвездни войни : Възходът на Скайуокър“ с личния транспортен кораб на Кайло Рен.
  • Прави страхотен подарък за рожден ден, коледен подарък или просто подарък за всеки повод.
  • Корабът с разширени крила е с размери над 35 см/21 см/50 см.

Модел година: 2019

 


Търсене
 
Използвайте ключови думи за да откриете продукта, който търсите.
Разширено търсене
Език
Български English
Валути
0 артикула
facebook страница