21319 ЛЕГО ИДЕИ - Сентръл пърк
21319 LEGO IDEAS - Central Perk
[21319]

167.99 лв.
Коментари

За да получите повече информация за този или други продукти и условия на доставка, свържете се с нас.
Пазарувайте онлайн 24 часа на ден, 365 дни в годината.


Информация за продукта


Подходящо за деца от 16+ години
Комплектът съдържа 1070 части.

Отбележете 25-годишнината на легендарния американски телевизионен ситком, „Приятели“ с този изключителен колекционерски модел от ЛЕГО Идеи! Тази прекрасна реплика от ЛЕГО на кафенето в телевизионното студио е пълна с автентични детайли, което я правят идеалният колекционерски комплект за феновете на „Приятели“. Емблематичният кът с диван, фотьойл и 2 стола за приятелите е подвижен, за да улесни играта. Вижте и сцената, на която Фийби изпълнява песните си на китара (и където Рос веднъж свири на синтезатора си с всички, освен Фийби, смятаха, че е ужасен). 7-те нови минифигурки на Рос, Рейчъл, Чандлър, Моника, Джоуи, Фийби и мениджъра на Центръл Пърк, Гюнтер, идват с аксесоари за разигравка на известни забавни сцени. Идеален подарък на тема „Приятели“ за вашите собствени приятели и семейство, които обичат телевизионното шоу,

  • Този комплект от ЛЕГО Идеи включва 7 нови минифигурки за септември-2019: Рос Гелер, Рейчъл Грийн, Чандлър Бинг, Моника Гелер, Джоуи Трибиани, Фийби Бъфей и Гюнтер.
  • Конструкторът-кафене Центръл Пърк разполага с емблематичната основна зона за сядане, включваща диван, фотьойл, 2 стола и маса; зона за обслъжване с изградена от тухлички кафемашина, бар, касов апарат, буркан с бисквитки с 2 елемента бисквитки, елемент за меню и други автентични артикули; сцена за музикални изпълнения с диван; допълнителни столове и маси; 3 стълбови елемента в нов за септември-2019 зелен цвят; стойка за чадър с 2 чадъра; прозорец с декорация логото 'CENTRAL PERK'; входни врати; и 2 построими светлинни инсталации за телевизионно студио с полупрозрачни елементи прожектори.
  • Мястото за сядане на звездните герои на шоуто може да се мести за лесна игра.
  • Всяка от минифигурките има свои собствени артикули, вдъхновени от телевизионните сериали, включително построимият синтезатор на Рос, както и следните аксесоарни елементи: поднос и чаша за кафе за Рейчъл, мъфина за Моника, кутия за пица за Джоуи, парче пица, „мъжката чанта“ и лаптоп за Чандлър, китара за Фийби и метла за Гюнтер.
  • Други аксесоарни елементи включват вестник, 15 чаши за кафе и надпис „Резервирано“, плюс 3 вази и построими цветя.
  • Този комплект LEGO® Ideas се предлага с брошура с инструкции за изграждане и информация за фен-създателя на този страхотен комплект.
  • Постройте и изложете този колекционерски модел или пресъздайте любимите си сцени от класическия американски ситком.
  • Комплектът е с размери 11 см/29 см/22 см.

Модел година: 2019

 


Търсене
 
Използвайте ключови думи за да откриете продукта, който търсите.
Разширено търсене
Език
Български English
Валути
0 артикула
facebook страница